Apparatuur van Black Rebel Motorcycle Club gestolen

Black Rebel Motorcycle Club is afgelopen week het slachtoffer geworden van een inbraak, waarbij gitaren uit één van hun lockers meegenomen zijn. De band die op het punt staat om te gaan touren met hun nieuwe plaat Beat The Devil’s Tattoo doet dan ook een beroep op de fans om zich te melden als ze informatie over de gestolen apparatuur hebben.

De week begon nochtans goed met de première van de titelsong “Beat The Devil’s Tattoo”, een nummer geschreven één dag voor de deadline, op de Amerikaanse muzieksite Spinner. Afgelopen woensdag echter kwam de band erachter dat er materiaal gestolen was uit hun opbergruimte. De gitaren, een 1954 Fender Esquire (yellow/ black pick guard), een Ampeg scroll top fretless basgitaar uit 68, een 1964 black Fender Precision basgitaar en een 1968 Gretsch Country Gentleman single cutaway, zijn allemaal eigendom van geluidsman en vader van bassist Robert Levon Been, Michael Been.

Het is te hopen dat BRMC hun gitaren snel terugvinden, al liet Michael Been op hun eigen forum wel weten dat het uiteindelijk maar om spullen gaat en die zijn altijd nog vervangbaar. “All that matters is that we love and take care of each other. The rest just mostly gets in the way”.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.blackrebelmotorcycleclub.com
http://www.blackrebelmotorcycleclub.com

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

ROCK WERCHTER 2018 :: De sprongen van een grote zwarte panter

Net zoals het WK pas echt begint na de...

Affiche Down The Rabbit Hole compleet

Nog maar 100 dagen tot Down The Rabbit Hole...

Black Rebel Motorcycle Club in Parijse sferen

Black Rebel Motorcycle Club denkt groot, want met Live...

Black Rebel Motorcycle Club :: Specter At The Feast

Het noodlot slaat altijd onverwachts toe. In de zomer...

Vader Robert Levon Been overlijdt na show BRMC

Michael Been, zanger en oprichter van The Call en...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in