Jack White achter de knoppen bij ex van Elvis Presley

Jack White krijgt stilaan de gaatjes in zijn agenda voor 2010 gevuld. De duivel-doet-al uit Detroit gaat volgend jaar onder meer de nieuwe plaat van Wanda Jackson producen. Wanda Wie, zegt u? Wanda Jackson is een country- en rockabillyzangeres uit de jaren stillekes en een ex van Elvis Presley. De Queen of Rockabilly is ondertussen 72 maar maakt nog steeds platen.

Aangezien Jack White houdt van all things vintage kon hij niet anders dan toehappen toen Jackson hem vroeg om achter de knoppen plaats te nemen bij de opnames van haar nieuwe album. Eerder deed de gitarist van onder meer The White Stripes en The Dead Weather hetzelfde voor countrylegende Loretta Lynn en eerde hij Dolly Parton met een cover van “Jolene”.

De nieuwe plaat zal waarschijnlijk opgenomen worden in White’s studio in Nashville en zou in de loop van 2010 moeten uitkomen. Op haar voorlopig laatste wapenfeit, het uit 2003 daterende Heart Trouble, werkte Wanda Jackson nog samen met die andere Elvis (Costello dus) en de punkers van The Cramps.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.whitestripes.com
http://www.whitestripes.com

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Het beste van Pukkelpop volgens enola (1998 – 2018)

Voor een laatste keer vloeken deze zomer. Nog één...

Eindejaarslijstje 2019 van Kathy Van Peteghem

2019: een jaar waarin het hoofd niet altijd naar...

The Raconteurs :: Help Us Stranger

Zeggen dat er naar het derde album van The...

Best Kept Secret 2019 :: Band zkt. zanger

Fuck 21 juni, de zomer begint nú. Best Kept...

40 Namen erbij voor Best Kept Secret

Incoming: maar liefst 40 nieuwe artiesten op de line-up...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in