The Magic Numbers geven gratis nummer weg

De knuffelberen van de indierock scene, The Magic Numbers zijn bijna klaar met het vastleggen van hun derde album, maar hebben tussendoor nog tijd voor intimistische optredens op de Britse eilanden. En niet alleen dat, ze doken namelijk recentelijk met de Malinese Amadou & Mariam de studio in en geven ook nog eens een gratis nieuw nummer weg.

Hun tweede langspeler Those The Brokes kon drie jaar geleden niet echt potten breken maar na het vele touren is de band nu weer volop in de studio aan het werk om ons op het nieuwe album te laten beseffen dat we toch niet zonder die hippies uit Ealing kunnen. Zelf zeggen ze over het nieuwe materiaal dat ze deze keer meer geëxperimenteerd hebben in de studio en dat we dus iets fris kunnen verwachten – daarvoor moeten we echter naar die concerten in de UK -. Verder kwamen Amadou & Mariam langs in diezelfde studio om een track voor de soundtrack The Twilight Saga : New Moon (de film gebaseerd op het boek van Stephenie Meyer) op te nemen, dit nummer “All I Believe In” is vooralsnog alleen op itunes te krijgen.

Voor wie echter meer geïnteresseerd is in hun eigen materiaal, die kan het mailadres maar weer eens weggeven op www.themagicnumbers.net in ruil voor het nieuwe nummer “Hurt So Good” en wachten op de rest van de flowerpoprock in de lente.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://themagicnumbers.net
http://themagicnumbers.net

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Festival Dranouter strikt The Magic Numbers en Intergalactic Lovers

Nog voor de officiële voorverkoop start, maakt Festival Dranouter...

Vaarwel Klinkers, welkom MOODS!

Klinkers is niet meer. Vanaf 2014 gaat het stadsfestival...

The Magic Numbers :: The Runaway

Van veelbelovende naam naar nietszeggende geluidsproducenten: het is niet...

The Magic Numbers kondigen nieuwe plaat aan

The Runaway, zo zal de nieuwste van The Magic...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in