Het programma van Crossing Border Antwerpen is bekend

Inmiddels een begrip in Nederland als het herfstig weer wordt. Dit jaar worden echter ook de landsgrenzen beslecht door het Crossing Border festival want het strijkt neer in Antwerpen. De line-up belooft veel snoepjes zowel op muzikaal als literatuur gebied. Maar liefst 60 acts op 4 podia zullen acte de présence geven in de Arenbergschouwburg op 22 november.

Qua muziek/literatuur is Antwerpen toch wel de place to be in November. Het begint met De Nachten en eindigt met dit veelzijdig festival. En wie staan er dan zoal op dit festival horen we U al denken …

Begin maar vast mee te schrijven; want Jessica Anthony, The Antlers, Wim de Bie, The Bony King of Nowhere, John Brandon, Kevin Cummins, Steve Earle, Per Olov Enquist, Tim Foncke, Luuk Gruwez, Denis Johnson, Nick Kent, The Low Anthem, LPG Blinded Show, Madensuyu, Stephen Malkmus,Laura Marling, Graham Massay, Scott Matthews, Jay McInerney, Richard Milward & Sonic Boom, Monsters of Folk,Paul Morley, Erwin Mortier, Mohammed Mrabet, Mumford & Sons, Anni Rossi, Suze Rotolo, Sleepy Sun, Wells Tower, Michael Vandebril, Sandro Veronesi, Patrick Watson & The Wooden Arms, Jim White, Wild Beasts en James Yorkston zullen U overrompelen met spoken word en/of muzikale hoogstandjes. Althans dat hopen we toch …

Tickets à €25 zijn vanaf nu te bestellen via de site van Crossing Border of aan de kassa van de Arenbergschouwburg. De avond zelf zal al vroeg beginnen om 15.30 uur.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.crossingborder.be
http://www.crossingborder.be

recent

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

Wil

Als een van de weinige Vlaamse oorlogsfilms, maakt Wil een...

PJDS :: Beach Head

PJDS doet het weer: tegen de tijdsgeest in een...

verwant

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

Wil

Als een van de weinige Vlaamse oorlogsfilms, maakt Wil een...

PJDS :: Beach Head

PJDS doet het weer: tegen de tijdsgeest in een...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in