Coldplay binnenkort echt Yellow

Met een doorbraaksingle genaamd “Yellow” vraag je er natuurlijk om en eigenlijk is het verwonderlijk dat het nog niet eerder gebeurde maar binnenkort is het zover: Coldplay maakt zijn opwachting in The Simpsons. Chris Martin en co gaan daarmee onder meer U2, de Peppers en wijlen Michael Jackson achterna.

In september gaat in de Verenigde Staten het 21ste seizoen van de animatiereeks van start en dus wordt in Hollywood en daarbuiten druk gespeculeerd over wie al dan niet een geel gastrolletje krijgt. Producer Al Jean verklapte alvast dat Coldplay bij de gegadigden is. In een van de nieuwe afleveringen wint Homer het groot lot waarna hij de band uitnodigt voor een privé-concert. Naar verluidt laat Bart de groep pauzeren als hij naar het toilet moet…

Coldplay is lang niet de eerste grote naam uit de muziek die een rol krijgt in The Simpsons. De eerste bekende artiest die zijn stem leende aan de serie was wijlen Michael Jackson. De popkoning schreef zelfs twee liedjes voor de reeks. Door de jaren heen werden ook enkele voormalige Beatles, U2, Red Hot Chili Peppers, the Who, R.E.M., Sting, the Ramones, Mick Jagger en Keith Richards, Elvis Costello, Tom Petty, Blink-182, David Byrne, the White Stripes, Aerosmith, Smashing Pumpkins, Sonic Youth en Cypress Hill vereeuwigd in het geel.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.coldplay.com
http://www.coldplay.com

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Coldplay :: Music Of The Spheres

Music Of The Spheres weet te verrassen met het...

Coldplay

Een laatste keer wegdromen met Coldplay op “A Head Full Of Dreams”

In een interview met BBC 1 kondigde Chris Martin...

Coldplay :: Ghost Stories

Na de draak volgt de bijsturing: het was zo...

Het spookt bij Coldplay

Vorige week verraste Coldplay vriend en vijand met het...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in