Feest in het Park lost eerste namen

Feest in het Park, het idyllische festival dat jaarlijks zijn tenten opslaat aan de donkvijvers van Oudenaarde, lost vandaag zijn eerste lading ronkende namen. Van donderdag 13 tot zondag 16 augustus zullen onder meer Arsenal, The Wombats, Daan, DJ Mehdi, The Hickey Underworld en klepper van formaat Lamb hun aantrede maken. Nieuw aan deze ondertussen al 14de editie, is dat er dit jaar een samenwerking met de Gente muziekclub Democrazy op touw staat.

Democrazy zal voor het eerst de krachten bundelen met Feest in het Park en gastheer zijn van het tweede podium. Het was een tijdje stil rond de Gentse muziekclub, maar nu ze sinds vorig jaar weer back on track is binnen het Clubcircuit, zal Democrazy die lijn nu doortrekken op Feest in het Park met een gelijkaardige programmering: op vrijdag 14 augustus dubstep, reggae, hiphop en drum & bass en op zaterdag 15 augustus rock, elektro en dance. “De alliantie met Feest In Het Park is een nieuwe verruiming en verbreding van de werking en biedt extra uitdagingen op inhoudelijk vlak”, aldus Eric Smout van Democrazy, dat zich vanaf deze zomer, nu er ook een samenwerking met Boomtown op touw staat, wil profileren in het festivalcircuit.

Feest in het Park haalt jaarlijks het neusje van de zalm van zowel binnen- als buitenlandse pop, rock, hiphop, reggae en dance naar het gezellige festivalterrein aan de Donkvijver. Ook dit jaar slaagt organisator Wim Merchiers weer in zijn opzet met revelatie The Hickey Underworld, Daan in een nieuw kleedje, de frisse wind van Arsenal en de powerpop van Pornorama die de Belgische rangen zullen verdedigen. Verder nog The Wombats, de jongste telg van de Britpop, Zdar oftewel de ene helft van Cassius, Ed Banger uithangbord DJ Mehdi, Roots Manuva als de hoop van de Britse hiphop, de excentrieke Britse weirdo’s met een dancing smeltkroes van hiphop en elektro oftewel Dan le Sac vs. Scroobius Pip, een live-versie van de elektronische muziek volgens de punkethiek van Motor, de grootmachten van de drum & bass Roni Size & MC Dynamite, de allereerste Belgische doortocht van ragga-dancehall firmament Busy Signal, en ten slotte klepper, oude bekende en gevestigde waarde Lamb.

Stip 23 mei aan in uw agenda, voor een volgende reeks namen, ticketinfo en nog meer nieuwigheden voor de 2009-editie van Feest in het Park!

http://www.feestinhetpark.be
http://www.democrazy.be
http://www.feestinhetpark.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Feest In Het Park

Feest In Het Park bleek eens te meer een...

Feest in het Park

Het mag ook wel eens gezegd worden als we...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in