Update :: Angus Stone neemt op in een watertoren

Op het moment nog aan het touren met zijn zus in Amerika, een nieuwe plaat met de band later dit jaar in de pijpleiding maar nu dus ook een soloalbum Smoking Guns voor Angus Stone. Verwacht echter geen liefelijke, innemende akoestische plaat zoals A Book Like This.
Update 09/03: Inmiddels is bekend geworden dat de bandnaam Lady Of The Sunshine is.

Aussie Angus, die al op zeer jonge leeftijd met muziek bezig was, laat namelijk zijn donkere peinzende kant zien op debuutplaat Smoking Gun wat de albumtitel ook al doet vermoeden. Hij keert met deze langspeler terug naar zijn muzikale roots rhythm and blues, zonder zus Julia. Aangezien haar aparte stem niet door iedereen gesmaakt wordt misschien dus wel een verademing. Het album is in 6 weken opgenomen in een oude watertoren in de heuvels van Queensland. Over het opnameproces zegt hijzelf: ”Ik ben tussen het vele touren door afgelopen jaar stiekem gaan opnemen in Queensland om de nummers vast te leggen zodat mijn hoofd daarna weer fris was. Iedere emotie in je hoofd heeft zijn eigen stem en dit album is een verzameling daarvan”.

Het album Smoking Gun zal 6 april uitkomen en nu maar hopen dat hij ook solo of met zus Julia weer snel Europa zal aandoen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.myspace.com/ladyofthesunshine
http://www.myspace.com/ladyofthesunshine

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Julia Stone :: By The Horns

De hechte bloedband tussen broer en zus moet soms...

Angus & Julia Stone

'Down the Way'. De titel van de rechtmatige opvolger...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in