Gezocht :: Leadzanger die repertoire van Led Zeppelin kent

{image}‘Het is voor iedereen crisis’, moeten ze bij Led Zeppelin gedacht hebben en om hun klein pensioentje aan te vullen komt er mogelijk een nieuwe tournee en een nieuw album. Maar wie de band in volle glorie wil aanschouwen zal niet alleen meer dan dertig jaar te laat zijn maar zou ook nog eens bedrogen kunnen uitkomen.

Alvorens u uit volle borst ‘jochei!’ schreeuwt door dit nieuws toch nog even dit: Robert Plant zal er niet bij zijn. Plant liet in december weten dat hij liever zijn werk met de bevallige Alison Krauss verder zet. Daar heeft hij volkomen gelijk in: zowel muzikaal als op het vlak van looks zit hij beter bij Krauss met wie hij in 2007 het uitmuntende Raising Sand opnam.

De twee andere originele Zeppelin-leden Jimmy Page en John Paul Jones gaan dus wel verder (drummer John Bonham stierf in 1980 en wordt nu opgevolgd door zijn zoon Jason). Dat bevestigde Peter Mensch, de manager van Jimmy Page, vandaag in een interview met de BBC. Een nieuwe plaat en een nieuwe tournee zullen er komen van zodra er een geschikte zanger is gevonden. Namen die circuleren zijn Chris Cornell, Steven Tyler van Aerosmith en Myles Kennedy van Alter Bridge. Als u nog steeds ‘jochei!’ roept en denkt dat dit een puik idee is, herinner u dan The Doors met Ian Astbury, Queen met Paul Rodgers of INXS met Terence Trent D’Arby en het juichen zal u snel vergaan.

http://www.ledzeppelin.com/
http://www.ledzeppelin.com/

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Robert Plant :: Bluebirds over the Mountain

Levende legendes, de spoeling wordt na het overlijden van...

Mika en Robert Plant naar Lokerse Feesten

Het programma van de Lokerse Feesten wordt met de...

BEST OF: Led Zeppelin

Geef toe: meestal zijn ze uw geld niet waard,...

Robert Plant & The Sensational Space Shifters :: Lullaby And… The Ceaseless Roar

De schaduw van Led Zeppelin afschudden zal hem wel...

Wederom nieuwe namen voor Rock Werchter

De affiche van Rock Werchter wordt vandaag weer aangevuld...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in